HELE:DK • Lør. 25. Maj kl. 23:21 • uge 21
Rasmus Paludan er en håndgranat mod pop'en i Danmark

20. maj 2019.
Af Hele.dk

Scandinavian Grinder har lavet denne fremragende video som giver dig sandheden om Paludan. Grinder skriver blandt andet på Youtube:

"Et forsvar for ytringsfriheden og Danmarks bedste advokat, partiformanden for Stram Kurs, Rasmus Paludan. Gør dig selv og friheden den tjeneste at tage et kvarters pause. Like og spred gerne videoen, inden det er for sent."

Grinder udstiller bedreklassen der ikke forstår Islams overgreb på kvinder, homoseksuelle og ytringsfriheden. Han kalder dem POP: Part of the Problem. I videoen udstiller han dumheden hos blandt andet "Lars Løkke Rasmussen, Morten Østergaard, Poul Madsen, Pernille Skipper, Zenia Stampe og curlingdrengen Xander". God fornøjelse med sandheden.

Scandinavian Grinder video fra Youtube.

mere
StripLeif:Com
Politi vil begrænse ytringsfriheden, mens muslimske mordere vil dræbe Rasmus Paludan

14. maj 2019.
Af Hele.dk

Politiets talsmand har sagt i medierne, at politikerne skal overveje at lukke munden på ytringsfriheden. Han er træt af Paludan og siger: "politikerne må på banen og vurdere, om der kan laves om på loven, så det ikke på samme måde som i dag er muligt at ytre sig og demonstrere som Rasmus Paludan gør."

Det er sådan en svag mand taler, og heldigvis er DF og Nye Borgerlige rasende på tumben. Når kriminelle muslimer, og fundamentalistiske muslimer, angriber en lille mand med kasket, så går politiets talsmand med i pøbelens regime og angriber Paludans ytringsfrihed. Det er så skamfuldt at se på.

Ulækkert når politi og muslimer gør fælles front mod ytringsfriheden

Paludans projekt er at anskueliggøre, at Danmark er blevet besat af kriminelle muslimer som giver fanden i ytringsfrihed, som går ind for Sharia, som nedgør kvinder. Muslimer som tilhører en ikke-dansk kultur, fordi de foretrækker at brænde Nørrebro ned fremfor at have dialog i en demokratisk form.

Over hele landet har politiet igen og igen holdt med muslimerne og nægtet at forsvare dansk ytringsfrihed, når Paludan har været ude og snakke med sine vælgere. Igen og igen har Paludan sagt, at politiet er ligeglad med ytringsfriheden.

Nu kan det ikke siges mere tydeligt. Politiets talsmand har sagt det selv. Han vil hellere hjem og æde lammekølle end gøre sit arbejde.

Hvordan kan politiet have den holdning? Udelukkende på grund af justitsministeren. Han er en svag mand. Til Folketingets samråd om ytringsfriheden i Danmark sagde han ligeud:

"Jeg tager stærkt afstand fra Rasmus Paludans cirkus, hvor det kun handler om at provokere og så splid. Jeg har intet til overs for Stram Kurs. De stunts vi har set er usmagelige og tåbelige." Aldeles uværdige ord fra en minister i et samråd. Han taler som en partipolitiker. Uværdigt.

Sådan taler en svag justitsminister som hverken ejer dansk kultur eller dannelse nok til at forstå problemet. Problemet er ikke Rasmus Paludan, problemet er politiet som ikke vil forsvare ytringsfriheden. Politiet som ledes af justitsministeren, selv. Det er problemet.

En dårlig smag i munden når politi og muslimske kriminelle er enige

Den store joker i spillet om danskernes ret til eget land, det er de muslimske fundamentalister. Ifølge PET ønsker de at dræbe Rasmus Paludan.

Jeg håber PET er selvstyrende, og jeg tror på de vil beskytte demokratiet.
Hvis de kan.
Jeg krydser fingre for at PET ikke ledes af hverken politiets talsmand, og heller ikke af justitsministeren.

Der er kræfter i politiet der ser en løsning af problemet med en muslims øjne: Lad os lukke munden på den lille mand med kasket der kæmper for dit Danmark, din ret til at være dansk, din ret til ytringsfrihed, menneskerettigheder. Og de tager fejl, svage politichefer og kriminelle muslimer. Hånd i hånd.

Problemet er at justitsministeren er svag, problemet er at han ikke beskytter danskernes ytringsfrihed med de nødvendige midler: Nedskydning af kriminelle muslimer der sætter en by i brand. Start evt. med gummikugler og voldsomme straffe mod terror-muslimerne.

Din pølsevogn bliver brændt af, dine børn bliver kaldt luder

Sandheden er at dine børn bliver kaldt luder, når du bor med kriminelle muslimer. Din pølsevogn bliver brændt af. Dit solcenter bliver chikaneret af unge muslimer indtil du sælger til deres fætter. Sandheden er at danskerne i hverdagen er røvtrætte af politiets manglende forsvar af de danske værdier.

mere
StripLeif:Com
Vi fandt ham! Holger Danske fanget i en kælder mens Danmark bliver brændt ned

11. maj 2019.
Af Hele.dk

Den svenske syge har gjort en skvatmås ud af gamle politikere som Søren Pape, Lars Løkke, Mette Frederiksen. Disse udmærkede mennesker har tabt forbindelsen til virkeligheden, og så er man færdig som politiker. Som en fodboldspiller med brækket ben. De har ikke været ude og løbe i alle landets ghettoer, sådan som den ny politiker har gjort det. Rasmus Paludan.

I stedet søger de gamle politikere tilflugt i osteklokken på Christiansborg. Som en del af bedreklassen er der fokus på at score kassen, fremfor at betale prisen og kæmpe for danskernes ytringsfrihed.

Så hvem har bestemt at danskerne skal køres ned?

Din timeløn var for høj min ven. Du brugte for mange penge på børnehaver og sygehuse, undervisning af dine børn. Den vigtigste ressource i kapitalismen er fattigdom. Du var blevet for rig. Du havde nøkker, det havde du.

Derfor besluttede nogen at udskifte danskerne med udlændinge. Dette vil fortsætte år efter år, indtil du rejser dig op og siger:

"Stop! Danmark er for danskerne. Det er vores land. Udlændinge behandler vi pænt, men kun hvis de respekterer de danske værdier: Ytringsfrihed, ligestilling mellem kønnene, fri seksualitet, fred. Ellers er det ud."

Principper koster en formue, har du råd til det?

Søren Pape, den homoseksuelle leder af landets justitsministerium, han har ladet bander af unge voldelige muslimer tage magten i store områder af landet. Ikke kun i København, men i alle landets større byer. Ladet muslimerne erobre danske byområder ved ikke at sætte hårdt ind mod banditterne. Tvært imod virker det som om politiet med vilje holder sig væk fra muslimernes områder. Og hvis politiet skal ind og besøge Nørrebro, Gellerup, Vollsmose, Kokkedal, så sker det med en kortege af golf-vogne, bidske hunde og fuld kampudstyr.

Tendensen ses over hele Europa, hvert land har sin udgave af Søren Pape. I mange af vores byområder hersker muslimerne, og politiet kan ikke i hverdagen patruljere i sommerskjorte til fods. Det er for farligt for dem.

Danskerne kræver de danske byområder tilbage

Det er skammeligt at justitsministeren vender bagdelen til de kriminelle muslimer. Han burde i stedet drive politiet ind i Nørrebro hver dag, i sommerskjorter. Kæmpe for princippet, at i Danmark har politiet adgang til alle gaderne uden at skulle frygte for at blive dræbt. Og blev der alligevel krummet et hår på hovedet af en af disse modige politifolk, så skulle justitsministeren rulle krigen helt ud. Simpelthen jage de kriminelle muslimer ned i asfalten.

Det er dyrt at have principper. Søren Pape har med politiets manglende indsats vist, at justitsministeriet ikke er villig til at betale prisen for at forsvare danske principper. Han er for fattigt et menneske, han har ikke råd til principper, ser det ud til.

Det var virkelig dumt at vælte muslimernes boligblokke

Søde lille Lars Løkke har haft travlt med sin private fond, styret af et swingende legebarn, og storfiskerne, og købe sko. Naturligvis har han ikke haft tid til at være så meget ude i virkeligheden som Rasmus Paludan, og han er desuden en del af bedreklassen. De politikere der er vant til at snakke sandheden ned i jorden med floskler og et sprog totalt renset for integritet.

Indsatsen mod muslimernes kulturelle erobringstogt i Danmark har mest bestået i et surt ansigtsudtryk. Der er blevet jævnet nogle udmærkede boligblokke med jorden. Hundredvis af muslimer har mistet deres hjem.

Er det stærkt? Nej, det er dumt. Boligområder er væltet. Skoler er lukket. Den lokale politistation i Gellerup blev cuttet. Sprogundervisningen er i praksis afskaffet for de fleste fremmede. Det er en forbrydelse der kun føder flere forbrydere.

Lad os snakke om klimaet, mens Titanic synker

Mette Frederiksen havde håbet valgkampen skulle handle om noget så ligegyldigt som klimaet. Spindoktorerne vil skjule den nazistiske fortid hvor partiet var med til at indføre racehygiejnen i Danmark, derfor vil de snakke om klimaet. Dumt. Hvis Mette Frederiksen havde været ombord på Titanic, så lavede hun nok en kvinde-gruppe for at diskutere isbjørnenes fremtid. Hun forstår ikke at skibet er ved at gå ned. Danmark er på vej ned i det kolde, muslimske ishav. Vi drukner i fundamentalisme, vold, kriminalitet, angreb på ytringsfriheden.

Hvis hun havde været en dansk politiker med ære, så havde hun sagt til Pape og Løkke:
"Hør her drenge, vi skal forsvare de danske principper. Koste hvad det vil. Socialdemokratiet står bag jer."

Men nej. Hun sagde det ikke. Hvorfor?

De gamle politikere er købt og betalt

Du har sikkert undret dig over hvorfor vores land bliver fyldt op med udlændinge? Det skyldes superkapitalisterne; de har købt og betalt for de gamle politikere.

Jeg er glad for at være dansk. En superkapitalist er ravende ligeglad. Folkene i fabrikken kan være polakker, muslimer, svenskere, bornholmere. Bare de kan betjene maskinerne. Nationalitet er af absolut ingen betydning.

Det har heller ingen betydning om varerne i butikken er fremstillet i Danmark, Kina, Afrika, Vietnam. Superkapitalisten er ligeglad.

Og Danmark? Ha! Superkapitalisten er ligeglad, han bor helst i Schweiz, London eller Nice. Hvad skal han med sit fædreland. Det regner altid her.

Globalisering er den onde djævel

Derfor har man opfundet: "Den fri bevægelighed" over grænserne. Alle de fremmede er ikke flygtninge. De er billig arbejdskraft, se det i øjnene. Horderne af fremmede er ikke i landet for Danmarks skyld, eller deres egen, men udelukkende for superkapitalisternes skyld, for produktionens skyld.

De fremmede er i landet på grund af finansfyrsterne. Globaliseringen - det pæne ord for afviklingen af alt dansk - har ødelagt de fleste lande i Europa. Bulgarien har mistet 20% af sin befolkning. Ungarn bløder. Rumænien. Sverige er midt i en borgerkrig. Tyskerne på randen af krig.

Superkapitalister skaber krigen

Superkapitalisterne bruger frækt landenes militær til at sikre sig naturrigdomme langt væk fra Europa. Afghanistan. Libyen. Irak. Syrien. De stakkels muslimer i de lande bliver naturligvis vrede og rasende, og de bomber som hævn almindelige mennesker i Europa. Muslimerne tror nemlig at vi har demokrati, de tror det er din skyld.

Ja dig! Muslimerne tror du har bestemt - gennem demokratiet - at deres lande skulle ødelægges. Derfor rammer deres bomber de almindelige mennesker i Europa.

Men de tager fejl, muslimerne

Fordi du har jo aldrig bestemt at dansk militær skulle bombe fattige folk for at stjæle deres kobber, diamanter, guld, litium. Har du vel?

Du har heller ikke bestemt demokratisk:
"Jatak, jeg vil gerne have 300.000 muslimer ind i Danmark, helst nogen fra de fattige lande så de kan være billig arbejdskraft. Måske nogen uden uddannelse, og med en gammel kultur. Gerne fundamentalister der ikke forstår ligestilling mellem kønnene. Analfabeter der ikke fatter dansk ytringsfrihed. Tak."

Hvem skal du stemme på til Folketinget?

Når du sætter dit kryds på stemmesedlen i valget til Folketinget, anbefaler jeg dig at gå udenom de gamle partier: Venstre, Konservative, Enhedlisten, SF, Socialdemokratiet, Radikale Venstre. De har fucket vores land op, mere end rigeligt. Scoret kassen på det, også.

Vælg en af de nye politikere. Jeg er ligeglad hvem, bare nogen som er glad for dig som dansker.

Stem nu.

mere
StripLeif:Com
Folketinget bygger om for millioner for finde plads til nye politikere

9. maj 2019.
Af Hele.dk

Nazisvin hører man sjældent anvendt i en svinestald, jeg tror simpelthen Rasmus Paludan blev sur over at nogen trak nazikortet mod ham. Bølgerne kan gå højt når man i et demokratisk land diskuterer med hinanden. Jeg har hørt politikere bruge skældsordet 'tøjte' i et øjebliks vrede, og det synes jeg også er forkert at sige til hinanden. Og da slet ikke blandt levebrøds-politikere på Christiansborg, hvor ret mange kæmper om at stå forrest i køen for at sælge sig selv til industri og finans. Men vi forstår politikere kommer til at skælde ud på hinanden. Det gør vi andre også når vi er vrede.

Desuden er det klart for alle, at det er forkert at stikke nazikortet i skridtet på politikere som Paludan, det giver absolut ingen mening. Det viser blot at Mimi Jakobsen har spist lidt for mange søde kager og lunken te, hvorefter hun med hjernen blokeret af vand og sukker trak nazikortet.

Stram Kurs er et etnonationalistisk parti

Ikke et nazistisk parti. Fordi nazisme er forkortelse for national socialisme. Den første del er alle danskere med på, den anden del - socialismen - har siden K.K. Steincke og verdens første nazistiske lov om racehygiejne (1929) primært gemt sig i socialdemokraternes klub.

Stram Kurs er et etnonationalistisk parti som går ind for utilitarisme. Partiet kan godt lide danskere, ligesom min nabo elsker at gå til trommedans. Hun er vild med at vride sig til lyden af trommer, sveden, mærke musklerne og en flot lemmedasker. Vi er forskellige, der er plads til alle.

Men vær dog ikke et kagehoved og kald det ny parti for nazistisk. Det skældsord ligger bedre i lommen hos de partier i Folketinget som faktisk går ind for at staten ejer dig: Statens bestemmer over dig. Du skal aflevere dine organer får du bliver begravet. Du skal være sund som Hitler, ikke ryge, ikke drikke, fordi det gjorde han ikke. Du skal være god ved dyrene, fordi det var Hitler. De partier, dem kan du kalde nazistiske, hvis det gør dig glad.

Eller læg nazikortet fra dig og tal politik i stedet for
mere
Hele.dk Redaktion StripLeif


HELE:DK er et no-money-no-profit kultursite.

© HELE:DK 2019