Hele Danmark

Lørdag 17. februar 2018 • Uge 7 Mandebladet Hele dk er skrevet til kloge mænd med følelse og fornuft, tanker og vilje, humor og alvor.Se foto

Mand, derfor skal du på bålet i dag

#JahvesVikar

Af Avalon Fischer, hele.dk

Klappede du hende i røven, dengang i 1992 til julefrokost? Var der ikke også en anden gang, hvor du rørte ved hendes lår? Jeg er bange for du skal brændes nu, fordi kvinderne peger på dig og skriger ”#MeToo”. Bålet gnitrer og fedtet sprutter.

Engang brændte vi jøder og kunstnere

Heksejagt er en tysk specialitet på linje med Sauerkraut og Sauerbraten. En fast bestanddel af den germanske sjæl.

Hitler genopbyggede Tyskland, men hans folk var forpint. Så han gav dem biograffilm der viste jøderne som rotter der var skyld i tyskernes ulykker. Det skamfulde publikum sukkede af lettelse. Andre film viste handicappede mennesker fra en lidet gunstig kameravinkel, hvilket frembragte afsky i publikum og tændte et ønske i dem om at afslutte lidelsen.

Den puritanske Hitler havde kæmpe succes med at sætte fut i heksejagten. Folket kastede al skyld på rotterne: Jøderne, kunstnerne, de intellektuelle, handicappede, homoseksuelle.

De uønskede, det er dem tyskeren brændte på heksens bål for at få en lettelse i sjælen.

Jahve blev fyret: Her er den ny vikar som kræver heksen på bålet

Din ny gud-vikar siger #MeToo. Folket går amok og danser i gaderne, fordi nu er det igen blevet tid til at komme af med sin skam og skyld. Det tungeste et menneske kan bære.

Heksejagt ikke kompatibelt med hverken jura eller menneskerettigheder. Det ligger i sagens natur. Jahves tusind år gamle udgave af retfærdighed er grusom. Vi kaster de uønskede mennesker på bålet, uden at ringe til dommeren og åbne rådhuset og lave en retssag først.

Vikarens anklager er vilde og voldsomme. Mandens seksualitet vækker folkets dybeste foragt. Vi hader den anklagede allerede i det øjeblik han bliver trukket frem foran folkets domstol. Vi hader hans vigende øjne, hans tavshed, hans klap i måsen, hans lumre forslag om sex, hans onani i bregner, hans forsøg på at forklare sig. Vi hader alle hans løgne og hans indrømmelser.

Heksen skal dø. Kastes på flammerne. Folkets offentlige mening har talt. Jahves vikar straffer hårdt.

Alfa-hannen skal på bålet i dag

Dagens heksejagt rammer alfa-hannen. Ham kan vi ikke lide. Han er udstødt med sin grove væremåde. Han smasker. Han er sexglad. Dominerende. Et svin.

Og du kammerat, måske er du den næste i køen frem til bålet. For du klappede jo den kvinde i bagdelen for 25 år siden. Ikke sandt? Du lurede ind i naboens baghave når hans 17-årige døtre tog sol, det gjorde du! Det var dig der krammede en kollega for hårdt og hviskede hende i øret: ”Er du frisk?”

Jeg ved du havde sex med kontoreleven til julefrokost, og hun sagde ikke nej dengang, men det gør hun nu! Du var et svin, du var et dominerende uhyre, manipulerende og udnyttende mennesker som var svagere end dig.

Derfor skal du brændes i dag. Jahves vikar har talt. Alfa-hannen er den ny jøde.


Du vågnede som muslim i morges

I morges vågnede du op som muslim. Det føles normalt.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Jeg elsker muslimer

Jeg kan lide muslimer fordi de ser mig i øjnene. Som rigtige mænd.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Krig er noget vi mænd laver for at få kusse

Vi kom ikke til England for at give dem et kursus i fred, frihed og demokrati. Vi rejste derhen for at tage deres fede jord, deres kvæg og deres kvinder.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Kvinder i hijab er sexede

Når man har haft sex med 300 kvinder, så værdsætter man en kvinde i hijab. Hun er så lækker, gennemsigtig sort kjole og hijab, huha.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Mand, derfor skal du på bålet i dag

Dagens heksejagt rammer alfa-hannen. Ham kan vi ikke lide.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Sex er grimt og ulækkert

Det er nemt at styre folk der har det dårligt med sex og nøgenhed. De kan ikke finde ud af at stå ved sig selv.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Facebook er en hønsegård

Høns skider hvor de står og går, og den danske sommer er ofte våd. Et søle af mudder og lort, oversprinklet med korn.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Facebook ved godt du knalder hende

To mænd og en kvinde er på vild flugt fra politiet. På politiets billede står kvinden med en mobiltelefon mens hun tager en selfie.

Læs mere

mandebladet
hele.dk
hele.dkMandebladet Hele dk er skrevet primært til kloge mænd, men kvinder har lov til at kigge med.

Kultur

Politik

Sex

Viking


Mandebladet