Hele Danmark

Lørdag 17. februar 2018 • Uge 7 Mandebladet Hele dk er skrevet til kloge mænd med følelse og fornuft, tanker og vilje, humor og alvor.Se foto

Politistaten strikker falske forklaringer sammen og dømmer 80 danskere til 3 års fængsel

#Politistat

Af Avalon Fischer, hele.dk

Vi foragter hash-banditterne på Christiania, sådan er det. Hundredvis af millioner af kroner går i lommen på nogle af landets farligste kriminelle bagmænd. Men selv en bandit har rettigheder.

Vi forstår politistaten sukker efter at løse et problem, som Folketingets politikere nægter at gøre noget ved. Problemet er at tusindvis af danskere er afhængige af hash, og de kan kun dyrke deres last ved at betale kriminelle for varen. Dermed støtter gymnasielærere og sygeplejersker det værste afskum i Danmark, som holder til på Christiania.

Men at se politistatens anklagere strikke falske forklaringer sammen for at dømme banditternes medarbejdere, det er skræmmende. 80 mennesker er blevet sat 3 år i fængsel (ca. gennemsnit, de fik samlet 220 års fængsel) for hashhandel, og et formodentligt stort antal af dem er straffet på falske beviser. De er dømt på vidneforklaringer som politiets anklagere har overtalt kriminelle politiagenter til at give i retten for at dømme hashhandlerne til fængsel i flere år.

Politistaten har i forvejen en del stinkende lig i lasten. Chefen der bedrog staten for millioner af kroner ved at ansætte private venner. Politikere der tvang politiet til at tage Tibet-flag fra lovlige demonstranter for at være gode venner med Kina, og derefter kujonagtigt væltede skylden over på to politibejente - som om de personligt gik op i kinesiske pandaer og eksport af danske varer til Kina.

Hvert lig i politiets detention er en nedskudt del af demokratiet, og dette nyeste lig i lasten er en skændsel for politistaten.


Du vågnede som muslim i morges

I morges vågnede du op som muslim. Det føles normalt.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Jeg elsker muslimer

Jeg kan lide muslimer fordi de ser mig i øjnene. Som rigtige mænd.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Krig er noget vi mænd laver for at få kusse

Vi kom ikke til England for at give dem et kursus i fred, frihed og demokrati. Vi rejste derhen for at tage deres fede jord, deres kvæg og deres kvinder.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Kvinder i hijab er sexede

Når man har haft sex med 300 kvinder, så værdsætter man en kvinde i hijab. Hun er så lækker, gennemsigtig sort kjole og hijab, huha.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Mand, derfor skal du på bålet i dag

Dagens heksejagt rammer alfa-hannen. Ham kan vi ikke lide.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Sex er grimt og ulækkert

Det er nemt at styre folk der har det dårligt med sex og nøgenhed. De kan ikke finde ud af at stå ved sig selv.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Facebook er en hønsegård

Høns skider hvor de står og går, og den danske sommer er ofte våd. Et søle af mudder og lort, oversprinklet med korn.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Facebook ved godt du knalder hende

To mænd og en kvinde er på vild flugt fra politiet. På politiets billede står kvinden med en mobiltelefon mens hun tager en selfie.

Læs mere

mandebladet
hele.dk
hele.dkMandebladet Hele dk er skrevet primært til kloge mænd, men kvinder har lov til at kigge med.

Kultur

Politik

Sex

Viking


Mandebladet