Hele Danmark

Flere steder i Danmark. Lørdag 24. marts 2018 • Uge 12 • Mandebladet Hele.dk • Hvis du kan klare sandheden så læs, ellers skrid.
Mandebladet Hele.dk er skrevet til kloge mænd med følelse og fornuft, tanker og vilje, humor og alvor. Ikke velegnet for dumme.


Kontakt Mandebladet Hele dk

Pressemeddelelser om ting til mænd skal sendes til: [email protected]

Kommentarer og masser af ros sendes til Avalon Fischer på [email protected]

Danske mænd er typisk rare og sociale, de er gode kammerater

Mandebladet fortæller sandheden om dagens Danmark som drukner i kriminelle muslimske perkere, hvide kristne narkohandlere på Christiania, ugudelige rockere, østeuropæiske banditter, polske indbrudstyve, udlændinge som gør danskerne arbejdsløse, et fucking rend af økonomiske flygtninge som vælter vores velfærdsmodel, den jødiske (radikale venstre) meningsmafia som tænder på at skære i babyers drengepikke, den kommercielle dagsorden for det nazistiske Neuropa, korruptionen i dansk politik, mishandlingen af landets svage og syge, forherligelsen af fremmede lortekulturer.

Vi er ikke stuerene, fordi vi siger sandheden. Derfor er det kun her du kan møde os. Sociale medier frygter sandheden, derfor begår de censur og undertrykker ytringsfriheden i strid med den danske grundlov.

Vi er danske, vi er frie
Vi comply'er ikke med sukkerdrengenes 'retningslinier for fællesskabet'.
Vi dyrker dansk lovbestemt ytringsfrihed, og den er for stor en mundfuld for jødiske facebook, twitter, og så videre.

Vi er frække og vi tror på Danmark
Det er nemlig sådan, at vi danskere har høje tanker om vores land. Vi er et af de mindste lande, men vi vil være verdensmestre i alt muligt. Fodbold, håndbold, tennis og så videre. Det giver ingen mening, men sådan er det.
Vi tror på Danmark, og vi vil være verdensmester i alt muligt. Sådan er den danske sjæl.

Vi gider ikke føre krig
mod folk langt væk, og vi har ikke noget indbygget behov for at dræbe folk i Afrika. Vi kan lide erotikken i 1001-nats eventyr, men synes det er underligt at dræbe arabere og perkere i deres hjemlande. Vi forstod aldrig Vietnam-krigen, og synes det var synd for de folk.
Atombomber, det er ikke os.
Danskere vil hellere drikke en øl og holde en fest sammen med fremmede mennesker.
Vi er søfolk og turister, vi er ikke krigsgale nazister.

Vi passer på hinanden
Danskere er klogere end de fleste mennesker i verden. Derfor ved vi at fattigdom medfører forfærdelige ulykker som lommetyveri, hjemmerøveri, tyverier fra sommerhuset, narkotikahandel, prostitution, mishandling, arbejdsulykker, misrøgtede børn, vold i familien, mismod og depression.
Derfor vil vi have et samfund hvor alle kan få noget at spise og tag over hovedet.

Fattigdom er noget lort
Vi kigger på mindre udviklede folk og ryster på hovedet. I underudviklede lande dræber og stjæler mennesker for at overleve, eller de arbejder sig ihjel, eller de flygter til fods og drukner i Middelhavet. Fattigdom skaber rige mennesker, og alvorlige problemer for resten af os. Fattigdom skal udvises af Danmark.

Danskerne er et klogt folk
Gode mennesker bygger et land hvor alle har den rigdom at de kan sove i tørvejr og spise mad hver dag.
Det er typisk dansk tankegang.
Det er dejligt med penge til en lækker luksusbil, men vi kan ikke have den bil i fred, hvis vi skaber fattigdom omkring os.
Vi elsker penge i banken og tage konen ud og spise. Men den største rigdom er at være tryg.

Typisk dansk: At være tryg.


hele.dkMandebladet Hele dk er skrevet primært til kloge mænd, men kvinder har lov til at kigge med.
Tjek også Nyhederne fra Hele Danmark.

Login på din konto


Kriminalitet

Kultur

Nyhederne

Politik

Sex

Viking


Mandebladet

Redaktion