Hele Danmark

Søndag 18. februar 2018 • Uge 7 Mandebladet Hele dk er skrevet til kloge mænd med følelse og fornuft, tanker og vilje, humor og alvor.Se foto

Jeg elsker muslimer

#MuslimLover

Af Avalon Fischer, hele.dk

Jeg kan lide muslimer, fordi min pizzabager er muslim. Ja, det tøvende sprog falder ham tvært. Når han arbejder med dejen, spreder den ud og smører tomaten på, så taler han sit eget sprog med kammeraten i pizzeriaet. Men han er venlig og spørger altid hvordan det går, og han mener det. Akkurat som hans pizza der er verdens bedste.

Sommetider æder jeg pizza som en dansker eller en tysker har bagt på en fabrik. Den ligger i fryseren hos Føtex og smager af pap med skinke og salt på.

Muslimer har integritet

Jeg kan lide muslimer fordi de ser mig i øjnene. Som rigtige mænd. De er ikke bange, selvom danske soldater har smadret deres land og her bliver de kun akkurat tålt. De er nederst, de får afvist deres jobansøgninger på grund af navnet, de bliver mobbet i medierne, skudt alt muligt lort i skoene. Men at stå ved sig selv, det kan han. Det er den fattiges flotteste smykke, integritet.

Muslimer elsker at debattere politik

Muslimer elsker at diskutere politik på vores værtshus. Betyder noget for dem. Sådan taler mænd. Vi diskuterer oliekilder, partier, krige og folkeslag. En muslim har stor foragt for uhæderlige politikere, og de ved hvordan en diktator ser ud.

Vi danskere er anderledes, vi vælger løgnerne ind i Folketinget, fordi medierne siger vi skal. Så sidder de derinde i nye laksko sammen med den syriske fårehyrde og kører landet i sænk. Eller dribler rundt på rådhuset som koreansk politiker der scorer i Rådhushallen hvor almindelige borgere skal betale 65.000 for at holde bryllup, men som hun tager til sig selv, fordi i hendes land er top-politikere mest kendt som svindlere og korrupte, og de tager fordelen ved at have magt.

Fordelen er at man ikke selv skal betale. Heller ikke for sommerhuset, eller pengene til sin fond. Eller et nyt køkken i Nordjylland. Eller dyre rejser på første klasse til Sydamerika. En tur til Amsterdam sammen med ægtefællen. Racerløb. Privatfly. De sædvanlige frynsegoder som er stablet op under magtens taburet.

Muslimer kører bil som en mand

Og han har en bil, og det er en BMW hvis han er ung. Starter den med spinnende hjul, kører frisk til. Muslimen behandler sin bil som en kvinde der elsker at blive taget. Det har jeg respekt for og jeg længes.

Livet for en dansk mand er at vi griber fat i håndtaget på barnevognen og går duknakket tur med konen der går et par skridt foran os mens hun kalder: ”Kom nu, vi har travlt.”

Og jeg længes også efter muslimens frihed, fordi toppen af danske mænds frihed på hjul er en cykel og en latterlig cykelhjelm som får deres testikler til at skrumpe, og så er det jo faktisk lige meget at de passer på deres hoved. Det er tanketomt.

Perkere sætter en kiosk op

Og min kioskmand er gammel. Krigene mellem Vest og Øst har skubbet ham rundt i verden, så nu er han endt i mit kvarter. Der var ikke plads på plejehjemmet, og han havde ikke råd, så i stedet har han bygget en kiosk. Han er kvarterets guru. Kvinderne kommer for at blive flirtet med, beundret og værdsat. Mændene hænger ud hos ham for at lære, hvad det er han kan. Måske er han faktisk ikke muslim, men perker det er han og det klæder ham godt. Passer til hans hærdede ansigt, smilerynkerne, den dybe stemme og det venlige væsen.

Muslimer og vikinger er brødre

Jeg kan lide perkere og muslimer, og dem der drømmer at være det. De udstødte kulturer, de undertrykte folkeslag. Det er fordi jeg kan lide vikingen. Den rigtige mand. Ham der ikke er bange, selvom der er grund til det.

Muslimske mænd har stærkt hår

Og jeg ved godt muslimer er mærkelige når vi kigger på dem gennem brillerne fra Synoptik. Han er lidt bøsset i det. Bruger hårtørrer mellem tæerne og benene. Smører sig ind i creme til ansigtet, og han elsker sit hår. Det er bøsset, men måske også ret mandigt? Hvorfor skulle en mand ikke gå op i sit udseende? En viking gør ikke det, men vi kan måske lære det?

Muslimske fædre har bløde hjerter

Og der er noget med at muslimens ære er på højde med Indre Mission, Jehovas Vidner og den slags gale mennesker. Når æren er vigtigere end livet og familien, så er man skør. Men det er også lidt synd for ham, fordi jeg kan se i hans øjne at hjertet græder når han udstøder den elskede datter som har overtrådt reglerne. Den samme ulykke har jeg set i øjnene hos folk i Indre Mission og hos Jehovas Vidner. Det er tungt for dem at ødelægge familien for guds skyld.

Muslimernes gud er barmhjertig

Der er mange guder i verden. Muslimen og jøden fik hvad der var tilbage, den hævngerrige og rablende gale gud, den gud som også danskere har i Det Gamle Testamente, den gud der kræver at forældre dræber deres børn og hopper på fjendens gravide kvinders mave. Den vanvittige gud.

Men jeg ved Allah er også den barmhjertige gud, akkurat som den danske gud Jahve. Guderne er ikke psykopatiske hver dag, kun når de er vrede på menneskene. Så vi skal ikke tage det så tungt. Der er mange guder, det ved vi som vikinger. Hver er salig i sin tro.

Muslimerne bryder sig ikke om skat

Der er kritik af muslimen fordi han gerne snyder staten og undgår at betale skat. Det er lidt sjovt at vi danskere bliver rasende på et pizzabud der stikker et par tusinde i lommen udenom skattevæsenet. De største skattesvindlere i Danmark får en medalje fra Kongehuset selvom de har flyttet hele forretningen til Schweiz, Singapore, Irland, Malta, Gibraltar, Panama, Bahrain og Trinidad. Vi taler ikke tusind kroner i lommen, vi taler hundredvis af milliarder af danske kroner som er gemt væk i udlandet.

Desuden, muslimen forstår noget vi andre forsøger at glemme. Staten har ingen ret til borgernes penge. Staten skal ikke overvåge hvad vi køber for vores penge.

En god stat skal i stedet være borgernes tjener og serviceorgan. Vi vil betale skatten frivilligt, fordi vi ønsker at den fattige kan få mad, den syge kan blive helbredt, børnene kan gå i skole og kloakkerne fungerer.

Men nej, almindelige danskere er blevet til bladlus som staten malker, og vi finder os i det. Hvorfor det? Alle der har været syge eller fattige, de ved at staten på ingen måde er din ven. Staten vil gøre dit liv til helvede, hvis du er fattig og syg. Resten er spindoktorernes løgneagtige reklamesnak.

Derfor elsker jeg muslimer og perkere

Derfor elsker jeg muslimer og perkere, fordi de kan lære den danske mand at stå ved sig selv, sørge for familien, ikke finde sig i noget pis, og have mere selvrespekt.


Du vågnede som muslim i morges

I morges vågnede du op som muslim. Det føles normalt.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Jeg elsker muslimer

Jeg kan lide muslimer fordi de ser mig i øjnene. Som rigtige mænd.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Krig er noget vi mænd laver for at få kusse

Vi kom ikke til England for at give dem et kursus i fred, frihed og demokrati. Vi rejste derhen for at tage deres fede jord, deres kvæg og deres kvinder.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Kvinder i hijab er sexede

Når man har haft sex med 300 kvinder, så værdsætter man en kvinde i hijab. Hun er så lækker, gennemsigtig sort kjole og hijab, huha.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Mand, derfor skal du på bålet i dag

Dagens heksejagt rammer alfa-hannen. Ham kan vi ikke lide.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Sex er grimt og ulækkert

Det er nemt at styre folk der har det dårligt med sex og nøgenhed. De kan ikke finde ud af at stå ved sig selv.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Facebook er en hønsegård

Høns skider hvor de står og går, og den danske sommer er ofte våd. Et søle af mudder og lort, oversprinklet med korn.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Facebook ved godt du knalder hende

To mænd og en kvinde er på vild flugt fra politiet. På politiets billede står kvinden med en mobiltelefon mens hun tager en selfie.

Læs mere

mandebladet
hele.dk
hele.dkMandebladet Hele dk er skrevet primært til kloge mænd, men kvinder har lov til at kigge med.

Kultur

Politik

Sex

Viking


Mandebladet