Hele Danmark

Lørdag 17. februar 2018 • Uge 7 Mandebladet Hele dk er skrevet til kloge mænd med følelse og fornuft, tanker og vilje, humor og alvor.Se foto

Krig handler kun om kusse

#StopAngrebskrigen

Af Avalon Fischer, hele.dk

Krig er noget vi mænd laver for at få kusse.

Der har ikke været en angrebskrig som handlede om andet end magt, ressourcer, beskatning – alt i alt med andre ord: Kusse. Fordi har du penge og magt, så kan du sikre slægten og den kan formere sig.

”Jeg er ikke det mindste i tvivl om, at Saddam Hussein råder over masseødelæggelsesvåben og ønsker at fremstille dem. Det kan verden ikke være ligeglad med.”

Statsminister Anders Fogh Rasmussen kunne lige så godt have sagt det rent ud: ”Jeg er liderlig, jeg vil have kusse. Jeg vil have deres olie.”

Ordene fik danskerne til at angribe Irak. Et land meget langt borte. Muslimer hele bundtet. Hvorfor gå i krig med dem, hvis ikke det var for at få fat i deres ressourcer?

Så blev Irak smadret, men gæt hvem der nu sidder på olien. En lokal muslim? Ha! Ikke engang den danske olie er ejet af den danske stat.

Vikinger elsker angrebskrig

Du må ikke tro jeg har noget imod krig. Jeg elsker krig. Alle vikinger er glade for krig. Vi kom ikke til England for at give dem et kursus i fred, frihed og demokrati. Vi rejste derhen for at tage deres fede jord, deres kvæg og deres kvinder. Det var guld på den tid.

Krig er et effektivt tegnsprog til folk der ikke snakker dansk, men jeg har noget imod at danske mænd vender hjem fra angrebskrigen og er ødelagt på krop og sjæl. Ja, de bliver betalt for at være lejemorder, og de får en god løn sammenlignet med at feje fortovet i Esbjerg. Men de bliver hjernevasket til at tro angrebskrigen handler om fred og frihed, og det er skammeligt.

Dansk angrebskrig mod de muslimske lande handler kun om at stjæle deres råstoffer.

Det ny krigsfly kan kun flyve i 1. gear

Vi bruger et par milliarder om året på at slå muslimer ihjel for at få fat i deres olie og råstofferne i bjergene. Der er ikke penge til at de gamle kan få ordentlig mad, og danske skoler er kørt i sænk af besparelser. Men en rask krig har vi råd til. Nej, vi har ikke råd til det, det er vanvittigt.

Vi har spenderet 4 storebæltsbroer på at købe 27 svagbrystede krigsfly. Jeg havde nok foretrukket russiske Sukhoi Su-35, som er stærkere og billigere, men hvis jeg havde tænkt mig om havde jeg foreslået at vi droppede de fly. Vi kan forsvare Danmark på en bedre og en billigere måde. Faktisk er landet så småt, at du kun kan flyve i første gear i en F35. Den flyver 2.000 kilometer i timen, men så stort er landet slet ikke.

Det tager 6 minutter at flyve fra Århus til København i et kampfly. Så slipper Danmark op, så du må bremse og dreje i et skarpt sving for ikke at flyve ind i Sverige.

Krigsflyene er spild af penge, når vi kunne have fået verdens bedste luftforsvar for en femtedel af milliarderne. Til gengæld er flyene fantastiske til at skyde muslimer med i vores angrebskrig langt væk fra Danmark.

De rammer landsbyen hver gang. På lang afstand.

Olie og minedrift er krigens mål

Tror du der er noget værd at stjæle i Nordkorea eller Iran? Og hvad med Kina, og hvad med Rusland, har de noget som ville passe godt ned i lommen? Det tror jeg nok. Særligt Nordkorea. Det er en guldgrube, og deres forsvar er elendigt.

Libyen havde olie, og vi smadrede deres muslimske samfund. Ja, de havde en diktator der opførte sig somme tider dårligt. Nu bor de stakkels muslimer i et helvede af kaos, og olien den er vores.

Afghanistan havde nogle af verdens bedste forekomster af lithium, kobber, guld, kul, jern - plus milliarder af kubikmeter olie og naturgas. Det er var et af de rigeste lande i verden, indtil vi smadrede deres muslimske samfund.

Sandheden er altid krigens første offer

Al krig handler om råstoffer og beskatning. Hvorvidt kvinderne må føre bil eller ej i en eller anden udørken, det har ingen relevans for årsagerne til krig.

Diktatorer i muslimske lande, og deres traditioner for undertrykkelse af kvinder og homoseksuelle, har der imod stor betydning når krigsherrerne sælger krigen til danskerne.

Derfor siger man sandheden er det første offer der falder i en krig. Fordi krigsherrerne lyver helt åbenbart for at skabe vrede i folket. Sådan har det altid været. Det virker. Folk går amok, og så går de i krig for lommepenge og et skattefrit tillæg.

Har vi snart stjålet nok olie?

Naturligvis er vi bange for muslimen i opgangen. Han skuler til mig, når han og jeg passerer hinanden på trappen. Og jeg skammer mig. Skammer mig over at et stupidt Folketing angriber muslimer for at score kassen. Jeg er opdraget til at forsvare mit land, fordi mit forbillede er modstandsbevægelsen dengang regeringen og Hitler var i samme båd. Jeg mener Danmark skal forsvare sig, også voldeligt og blodigt, men først når vi bliver angrebet - eller som Tyskland gjorde det: "Vi passer på jer, vi er jeres værnemagt."

Angrebskrig mod muslimer i råstof-rige lande er en svinsk adfærd, og den er alt for dyr. For naturligvis er der penge i krig, men ikke for det danske folk. Det danske folk betaler for at de rige bagefter kan indkassere oliefelter og minerne.

Hvis vi skal fortsætte krigen mod muslimerne, så skal vi indføre en krigsskat til Mærsk og andre der drager fordele af krigen. Ellers må jeg sige, vi har fået krig nok, vi har stjålet nok, lad os standse angrebskrigen og i stedet forsvare landets grænser.

Det vil være en bedre forretning for det danske folk, hvis vi forsvarede Danmarks grænser. Ikke kun mod fjendens soldater, men også mod de østeuropæiske hjemmerøvere, slavearbejderne samt de kriminelle perkere.


Du vågnede som muslim i morges

I morges vågnede du op som muslim. Det føles normalt.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Jeg elsker muslimer

Jeg kan lide muslimer fordi de ser mig i øjnene. Som rigtige mænd.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Krig er noget vi mænd laver for at få kusse

Vi kom ikke til England for at give dem et kursus i fred, frihed og demokrati. Vi rejste derhen for at tage deres fede jord, deres kvæg og deres kvinder.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Kvinder i hijab er sexede

Når man har haft sex med 300 kvinder, så værdsætter man en kvinde i hijab. Hun er så lækker, gennemsigtig sort kjole og hijab, huha.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Mand, derfor skal du på bålet i dag

Dagens heksejagt rammer alfa-hannen. Ham kan vi ikke lide.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Sex er grimt og ulækkert

Det er nemt at styre folk der har det dårligt med sex og nøgenhed. De kan ikke finde ud af at stå ved sig selv.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Facebook er en hønsegård

Høns skider hvor de står og går, og den danske sommer er ofte våd. Et søle af mudder og lort, oversprinklet med korn.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Facebook ved godt du knalder hende

To mænd og en kvinde er på vild flugt fra politiet. På politiets billede står kvinden med en mobiltelefon mens hun tager en selfie.

Læs mere

mandebladet
hele.dk
hele.dkMandebladet Hele dk er skrevet primært til kloge mænd, men kvinder har lov til at kigge med.

Kultur

Politik

Sex

Viking


Mandebladet