Hele Danmark

Søndag 18. februar 2018 • Uge 7 Mandebladet Hele dk er skrevet til kloge mænd med følelse og fornuft, tanker og vilje, humor og alvor.Se foto

Kvinder i hijab er sexede

#HijabSexet

Af Avalon Fischer, hele.dk

Når man har haft sex med 300 kvinder, så værdsætter man en kvinde i hijab. Hun er så lækker, gennemsigtig stort kjole og hijab, huha, så er jeg glad.

Nogle af kvinderne var ikke muslimer, naturligvis, der var også negere, danskere, et par jøder, svenskere, en enkelt dværg, en hel del fundamentalistisk kristne faktisk, de har så meget indestængt liderlighed, et par psykologer, samt en enkelt lesbisk som jeg desværre måtte skuffe, det er ikke alt sex kan lave om på.

Men hijab handler jo heller ikke om sex, som sådan. Jeg synes bare en kvinde bliver smukkere når hun går med hijab. Måske har jeg muslimske gener, jeg ved det ikke. Hvis jeg havde en virksomhed ville jeg kun ansætte kvinder i hijab, det ved jeg. Den sorte gennemsigtige kjole skal være valgfri, naturligvis. Jeg er jo ikke sexist

Den anden dag var jeg på audiologisk klinik, fordi jeg ikke hører efter hvad folk siger. Eksperten var en kvinde i sneakers, lang sort kjole med flere lag stof, en mørkegrøn strikketrøje som dækkede bagdelen, samt tørklæde om håret.

Ikke kun var hun smuk i den udklædning, men jeg blev også tryg ved hendes ekspertise.

Hvis en kvinde kan stå ved sig selv i et samfund som vores - med alt det fordrukne og udemokratiske lort den syriske fårehyrde lukker ud i medierne, med al den paranoide fjendlighed vi har mod muslimer – så vil jeg tage hatten af for hende.

Ja, jeg går med hat, ellers kunne det jo ikke lade sig gøre.

”Du skal bare vide, at måske der er nogen i Danmark der snakker dårligt om tørklædet, men jeg synes du er sej. Det er fedt at se du holder fast i din integritet.”

Hun kiggede ned. Anstændigt. ”Tak.”

Men hørelsen kunne hun ikke hjælpe mig med. ”Din hørelse er supergod”, beklagede hun. Hun mente det var noget psykisk at jeg ikke hører efter hvad folk siger. En slags lyd-hijab om ørerne.

Måske hun sagde noget andet, jeg hørte faktisk ikke rigtigt efter. Hijab er bare så smukt.


Du vågnede som muslim i morges

I morges vågnede du op som muslim. Det føles normalt.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Jeg elsker muslimer

Jeg kan lide muslimer fordi de ser mig i øjnene. Som rigtige mænd.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Krig er noget vi mænd laver for at få kusse

Vi kom ikke til England for at give dem et kursus i fred, frihed og demokrati. Vi rejste derhen for at tage deres fede jord, deres kvæg og deres kvinder.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Kvinder i hijab er sexede

Når man har haft sex med 300 kvinder, så værdsætter man en kvinde i hijab. Hun er så lækker, gennemsigtig sort kjole og hijab, huha.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Mand, derfor skal du på bålet i dag

Dagens heksejagt rammer alfa-hannen. Ham kan vi ikke lide.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Sex er grimt og ulækkert

Det er nemt at styre folk der har det dårligt med sex og nøgenhed. De kan ikke finde ud af at stå ved sig selv.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Facebook er en hønsegård

Høns skider hvor de står og går, og den danske sommer er ofte våd. Et søle af mudder og lort, oversprinklet med korn.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Facebook ved godt du knalder hende

To mænd og en kvinde er på vild flugt fra politiet. På politiets billede står kvinden med en mobiltelefon mens hun tager en selfie.

Læs mere

mandebladet
hele.dk
hele.dkMandebladet Hele dk er skrevet primært til kloge mænd, men kvinder har lov til at kigge med.

Kultur

Politik

Sex

Viking


Mandebladet