Hele Danmark

Lørdag 17. februar 2018 • Uge 7 Mandebladet Hele dk er skrevet til kloge mænd med følelse og fornuft, tanker og vilje, humor og alvor.Se foto

Du vågnede som muslim i morges

#ErDuMuslim

Af Avalon Fischer, hele.dk

I morges vågnede du som muslim. Det føles normalt. Børster tænder. Drikker kaffe. Spiser din æg og bacon.

Nej, hov. Du mister appetitten. Der er så meget fedt i bacon, risikerer pletter på skjorten. Så hellere et stykke mango og et glas juice. Du tjekker appelsinerne ikke er plukket i Israel.

Din kone er gået, så du sætter selv tallerken og bestik i opvaskemaskinen. Det fylder ikke meget derinde. Du er bekymret for miljøet, men tænder alligevel for maskinen.

Så går du ud af døren. Det er fredag og føles helt forkert at gå på arbejde.

Allah ser alt

På de gode gamle dage kunne vikingerne finde vej til en landsby ved havet i England. Nu kan du knapt nok finde dig selv, du danske mand.

”Om 200 meter, drej til venstre”, siger Allah i din GPS. Han taler med kvindestemme i dag. Du trykker på knapperne og finder en fyldig basstemme til ham. Det er bedre.

”Om 400 meter, drej til højre”, fortsætter Allah. Du følger hans befalinger fordi du er en god muslim. Du har brug for en vejleder. Din indre styring har du ikke anvendt i mange år.

Så holder du der. Parkeret udenfor din barndoms landsby-skole. Du stiger ud af bilen, kigger ud over det flade landskab. Markerne er adskilt af lave hegn. Græsset er gult. Solen forsøger at fortrænge disen. En enkelt svale kvidrer.

Du må ikke være nøgen

Det er en vederstyggelighed for Allah hvis du er nøgen. Muslimerne hader det. Du har faktisk lagt mærke til at unge mennesker derfor tager bad derhjemme. De er holdt op med at klæde om og bade på fitness-centret, fordi nøgenhed er skamfuldt.

Det er blevet kompliceret at være dansk i en verden fyldt med fanatiske muslimer. Så vi lader hellere være med at være dansk. Skjuler vores nøgenhed som en god Koran-muslim.

Alligevel går du hele vejen ud til fjorden, den sti du og klassekammeraterne fulgte som børn. Disen forsvinder. Du smider tøjet og vader ud i vandet. Der er fuglesang, og det er helt vindstille. En rigtig sommerdag i Danmark. Du svømmer. Som en viking.

Du må ikke drikke alkohol eller ryge

Ved landevejen ligger kroen, hvor der var fest engang. Det var vildt at danse i teltet i baghaven, og der blev drukket øl og kysset. Morten fik for meget at drikke og blev kørt til udpumpning, Sanne blev gravid, og selv blev du hentet af din mor engang du var meget fuld.

Det var de sidste ungdomsår inden de fleste rejste væk for at læse i de store byer. Du forlod det også, dit fødested.

”Hvad kunne den herre tænke sig?” Hun ligner sig selv, eller også er det hendes datter der er blevet gammel. En blomstret kjole. Sutsko.

Du kigger igen på menukortet. Det er fyldt op med gammel dansk mad. Hakkebøf. Wienerschnitzel. Flæskesteg. Sovs og kartofler. Alt det du er holdt op med at spise, fordi muslimerne synes det er ulækkert. Det smager ad helvede til, dansk mad.

”Har du noget salat?”, spørger du nervøst.

”Noget bladsalat og en tomat, sådan noget?”

”Ja.”

”Skal der øl til?”

”Nejtak, jeg kører.”

Den gamle vipper med venstre øjenbryn og vender sig om og går. Pludselig kan du ikke klare det mere.

”Nej, vent!”

”Ja?”

”Flæskesteg, en snaps og en øl!”

Den gamle smiler som en mor der endelig har fået sin søn hjem til jul.

En viking har respekt for sig selv

Mens du æder indser du, at alt for lang tid har du været bange for muslimerne og glemt dig selv.

Du lod være med at sælge sokker i din butik, fordi der var en krusedulle på strømpeskaftet som i et vanvittigt sind kunne minde om Allahs navn på arabisk.

Den billige vodka fra Tyskland holdt du i baglokalet, fordi etiketten af en stiliseret ørn mindede om Allahs navn på arabisk.

Du kæmpede for at den lokale børnehave skulle være rummelig og derfor forbyde dansk mad.

Du talte den unge muslims sag, da han stjal din bil og kørte ræs på boulevarden. Du sagde han var bare en dreng, men du tog fejl. Dine egne børn krævede du skulle køre med styrthjelm på cykel som 15-årig. Og muslimerne klasker sig på lårene af grin over svage danske drenge.

Du kæmpede for kvinders rettigheder. Slut med at blive set som sex-objekt. Det er ulækkert når folk kigger på kvindens bryster og roser hendes skønhed. Du mener kvinder fortjener respekt. Ingen skal tale forførende til dem, eller flirte med dem. Hun skal ikke ses som en lækker kælling, hun skal ses som hjemmets blomst og kun beundres indenfor hjemmets vægge. Typisk muslimsk tankegang.

Du var bange for perkeren

Fuck! Du er træt af dig selv. Næsten alt du har gjort de senere år har været muslimsk. Censur og selvcensur, typisk muslimsk. Væk med nøgenbillederne. Faktisk foretrækker du geometrisk kunst. Du har spist som en kvinde på slankekur. Du har talt som en politiker til vælgermøde i ghettoen. Du har gået udenom når du møder flokke af perkere på din vej.

Fordi du var bange for ham, perkeren.

Du var bange for at være dansk.

Du frygtede vikingen i dig selv.

Men i dag er en ny dag. Du vågnede som muslim, men du sætter dig ind i din bil og kører hjem som viking. Du tager hjem til dit hus og finder pakken frem som du gemte ude i skuret i sidste sommer.

Papiret er kraftigt, og der er sejlgarn du binder op. Så kommer det frem mellem dine hænder. Det danske flag. Vikingens flag. Du hejser det. Solen skinner. Velkommen hjem.


Du vågnede som muslim i morges

I morges vågnede du op som muslim. Det føles normalt.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Jeg elsker muslimer

Jeg kan lide muslimer fordi de ser mig i øjnene. Som rigtige mænd.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Krig er noget vi mænd laver for at få kusse

Vi kom ikke til England for at give dem et kursus i fred, frihed og demokrati. Vi rejste derhen for at tage deres fede jord, deres kvæg og deres kvinder.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Kvinder i hijab er sexede

Når man har haft sex med 300 kvinder, så værdsætter man en kvinde i hijab. Hun er så lækker, gennemsigtig sort kjole og hijab, huha.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Mand, derfor skal du på bålet i dag

Dagens heksejagt rammer alfa-hannen. Ham kan vi ikke lide.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Sex er grimt og ulækkert

Det er nemt at styre folk der har det dårligt med sex og nøgenhed. De kan ikke finde ud af at stå ved sig selv.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Facebook er en hønsegård

Høns skider hvor de står og går, og den danske sommer er ofte våd. Et søle af mudder og lort, oversprinklet med korn.

Læs mere

mandebladet
hele.dk


Facebook ved godt du knalder hende

To mænd og en kvinde er på vild flugt fra politiet. På politiets billede står kvinden med en mobiltelefon mens hun tager en selfie.

Læs mere

mandebladet
hele.dk
hele.dkMandebladet Hele dk er skrevet primært til kloge mænd, men kvinder har lov til at kigge med.

Kultur

Politik

Sex

Viking


Mandebladet