HELE:DK • Lør. 25. Maj kl. 23:23 • uge 21

Hvem skal jeg stemme på til Folketinget?

Vi fandt ham! Holger Danske fanget i en kælder mens Danmark bliver brændt ned

Af Hele.dk11. maj 2019.

Den svenske syge har gjort en skvatmås ud af gamle politikere som Søren Pape, Lars Løkke, Mette Frederiksen. Disse udmærkede mennesker har tabt forbindelsen til virkeligheden, og så er man færdig som politiker. Som en fodboldspiller med brækket ben. De har ikke været ude og løbe i alle landets ghettoer, sådan som den ny politiker har gjort det. Rasmus Paludan.


StripLeif:Com

I stedet søger de gamle politikere tilflugt i osteklokken på Christiansborg. Som en del af bedreklassen er der fokus på at score kassen, fremfor at betale prisen og kæmpe for danskernes ytringsfrihed.

Så hvem har bestemt at danskerne skal køres ned?

Din timeløn var for høj min ven. Du brugte for mange penge på børnehaver og sygehuse, undervisning af dine børn. Den vigtigste ressource i kapitalismen er fattigdom. Du var blevet for rig. Du havde nøkker, det havde du.

Derfor besluttede nogen at udskifte danskerne med udlændinge. Dette vil fortsætte år efter år, indtil du rejser dig op og siger:

"Stop! Danmark er for danskerne. Det er vores land. Udlændinge behandler vi pænt, men kun hvis de respekterer de danske værdier: Ytringsfrihed, ligestilling mellem kønnene, fri seksualitet, fred. Ellers er det ud."

Principper koster en formue, har du råd til det?

Søren Pape, den homoseksuelle leder af landets justitsministerium, han har ladet bander af unge voldelige muslimer tage magten i store områder af landet. Ikke kun i København, men i alle landets større byer. Ladet muslimerne erobre danske byområder ved ikke at sætte hårdt ind mod banditterne. Tvært imod virker det som om politiet med vilje holder sig væk fra muslimernes områder. Og hvis politiet skal ind og besøge Nørrebro, Gellerup, Vollsmose, Kokkedal, så sker det med en kortege af golf-vogne, bidske hunde og fuld kampudstyr.

Tendensen ses over hele Europa, hvert land har sin udgave af Søren Pape. I mange af vores byområder hersker muslimerne, og politiet kan ikke i hverdagen patruljere i sommerskjorte til fods. Det er for farligt for dem.

Danskerne kræver de danske byområder tilbage

Det er skammeligt at justitsministeren vender bagdelen til de kriminelle muslimer. Han burde i stedet drive politiet ind i Nørrebro hver dag, i sommerskjorter. Kæmpe for princippet, at i Danmark har politiet adgang til alle gaderne uden at skulle frygte for at blive dræbt. Og blev der alligevel krummet et hår på hovedet af en af disse modige politifolk, så skulle justitsministeren rulle krigen helt ud. Simpelthen jage de kriminelle muslimer ned i asfalten.

Det er dyrt at have principper. Søren Pape har med politiets manglende indsats vist, at justitsministeriet ikke er villig til at betale prisen for at forsvare danske principper. Han er for fattigt et menneske, han har ikke råd til principper, ser det ud til.

Det var virkelig dumt at vælte muslimernes boligblokke

Søde lille Lars Løkke har haft travlt med sin private fond, styret af et swingende legebarn, og storfiskerne, og købe sko. Naturligvis har han ikke haft tid til at være så meget ude i virkeligheden som Rasmus Paludan, og han er desuden en del af bedreklassen. De politikere der er vant til at snakke sandheden ned i jorden med floskler og et sprog totalt renset for integritet.

Indsatsen mod muslimernes kulturelle erobringstogt i Danmark har mest bestået i et surt ansigtsudtryk. Der er blevet jævnet nogle udmærkede boligblokke med jorden. Hundredvis af muslimer har mistet deres hjem.

Er det stærkt? Nej, det er dumt. Boligområder er væltet. Skoler er lukket. Den lokale politistation i Gellerup blev cuttet. Sprogundervisningen er i praksis afskaffet for de fleste fremmede. Det er en forbrydelse der kun føder flere forbrydere.

Lad os snakke om klimaet, mens Titanic synker

Mette Frederiksen havde håbet valgkampen skulle handle om noget så ligegyldigt som klimaet. Spindoktorerne vil skjule den nazistiske fortid hvor partiet var med til at indføre racehygiejnen i Danmark, derfor vil de snakke om klimaet. Dumt. Hvis Mette Frederiksen havde været ombord på Titanic, så lavede hun nok en kvinde-gruppe for at diskutere isbjørnenes fremtid. Hun forstår ikke at skibet er ved at gå ned. Danmark er på vej ned i det kolde, muslimske ishav. Vi drukner i fundamentalisme, vold, kriminalitet, angreb på ytringsfriheden.

Hvis hun havde været en dansk politiker med ære, så havde hun sagt til Pape og Løkke:
"Hør her drenge, vi skal forsvare de danske principper. Koste hvad det vil. Socialdemokratiet står bag jer."

Men nej. Hun sagde det ikke. Hvorfor?

De gamle politikere er købt og betalt

Du har sikkert undret dig over hvorfor vores land bliver fyldt op med udlændinge? Det skyldes superkapitalisterne; de har købt og betalt for de gamle politikere.

Jeg er glad for at være dansk. En superkapitalist er ravende ligeglad. Folkene i fabrikken kan være polakker, muslimer, svenskere, bornholmere. Bare de kan betjene maskinerne. Nationalitet er af absolut ingen betydning.

Det har heller ingen betydning om varerne i butikken er fremstillet i Danmark, Kina, Afrika, Vietnam. Superkapitalisten er ligeglad.

Og Danmark? Ha! Superkapitalisten er ligeglad, han bor helst i Schweiz, London eller Nice. Hvad skal han med sit fædreland. Det regner altid her.

Globalisering er den onde djævel

Derfor har man opfundet: "Den fri bevægelighed" over grænserne. Alle de fremmede er ikke flygtninge. De er billig arbejdskraft, se det i øjnene. Horderne af fremmede er ikke i landet for Danmarks skyld, eller deres egen, men udelukkende for superkapitalisternes skyld, for produktionens skyld.

De fremmede er i landet på grund af finansfyrsterne. Globaliseringen - det pæne ord for afviklingen af alt dansk - har ødelagt de fleste lande i Europa. Bulgarien har mistet 20% af sin befolkning. Ungarn bløder. Rumænien. Sverige er midt i en borgerkrig. Tyskerne på randen af krig.

Superkapitalister skaber krigen

Superkapitalisterne bruger frækt landenes militær til at sikre sig naturrigdomme langt væk fra Europa. Afghanistan. Libyen. Irak. Syrien. De stakkels muslimer i de lande bliver naturligvis vrede og rasende, og de bomber som hævn almindelige mennesker i Europa. Muslimerne tror nemlig at vi har demokrati, de tror det er din skyld.

Ja dig! Muslimerne tror du har bestemt - gennem demokratiet - at deres lande skulle ødelægges. Derfor rammer deres bomber de almindelige mennesker i Europa.

Men de tager fejl, muslimerne

Fordi du har jo aldrig bestemt at dansk militær skulle bombe fattige folk for at stjæle deres kobber, diamanter, guld, litium. Har du vel?

Du har heller ikke bestemt demokratisk:
"Jatak, jeg vil gerne have 300.000 muslimer ind i Danmark, helst nogen fra de fattige lande så de kan være billig arbejdskraft. Måske nogen uden uddannelse, og med en gammel kultur. Gerne fundamentalister der ikke forstår ligestilling mellem kønnene. Analfabeter der ikke fatter dansk ytringsfrihed. Tak."

Hvem skal du stemme på til Folketinget?

Når du sætter dit kryds på stemmesedlen i valget til Folketinget, anbefaler jeg dig at gå udenom de gamle partier: Venstre, Konservative, Enhedlisten, SF, Socialdemokratiet, Radikale Venstre. De har fucket vores land op, mere end rigeligt. Scoret kassen på det, også.

Vælg en af de nye politikere. Jeg er ligeglad hvem, bare nogen som er glad for dig som dansker.

Stem nu.Hele.dk Redaktion StripLeif


HELE:DK er et no-money-no-profit kultursite.

© HELE:DK 2019