HELE:DK • Søn. 26. Maj kl. 00:07 • uge 21

Mimi Jakobsen trak nazikortet og blev kaldt nazisvin

Folketinget bygger om for millioner for finde plads til nye politikere

Af Hele.dk9. maj 2019.

Nazisvin hører man sjældent anvendt i en svinestald, jeg tror simpelthen Rasmus Paludan blev sur over at nogen trak nazikortet mod ham. Bølgerne kan gå højt når man i et demokratisk land diskuterer med hinanden. Jeg har hørt politikere bruge skældsordet 'tøjte' i et øjebliks vrede, og det synes jeg også er forkert at sige til hinanden. Og da slet ikke blandt levebrøds-politikere på Christiansborg, hvor ret mange kæmper om at stå forrest i køen for at sælge sig selv til industri og finans. Men vi forstår politikere kommer til at skælde ud på hinanden. Det gør vi andre også når vi er vrede.


StripLeif:Com

Desuden er det klart for alle, at det er forkert at stikke nazikortet i skridtet på politikere som Paludan, det giver absolut ingen mening. Det viser blot at Mimi Jakobsen har spist lidt for mange søde kager og lunken te, hvorefter hun med hjernen blokeret af vand og sukker trak nazikortet.

Stram Kurs er et etnonationalistisk parti

Ikke et nazistisk parti. Fordi nazisme er forkortelse for national socialisme. Den første del er alle danskere med på, den anden del - socialismen - har siden K.K. Steincke og verdens første nazistiske lov om racehygiejne (1929) primært gemt sig i socialdemokraternes klub.

Stram Kurs er et etnonationalistisk parti som går ind for utilitarisme. Partiet kan godt lide danskere, ligesom min nabo elsker at gå til trommedans. Hun er vild med at vride sig til lyden af trommer, sveden, mærke musklerne og en flot lemmedasker. Vi er forskellige, der er plads til alle.

Men vær dog ikke et kagehoved og kald det ny parti for nazistisk. Det skældsord ligger bedre i lommen hos de partier i Folketinget som faktisk går ind for at staten ejer dig: Statens bestemmer over dig. Du skal aflevere dine organer får du bliver begravet. Du skal være sund som Hitler, ikke ryge, ikke drikke, fordi det gjorde han ikke. Du skal være god ved dyrene, fordi det var Hitler. De partier, dem kan du kalde nazistiske, hvis det gør dig glad.

Eller læg nazikortet fra dig og tal politik i stedet forHele.dk Redaktion StripLeif


HELE:DK er et no-money-no-profit kultursite.

© HELE:DK 2019