HELE:DK • Lør. 25. Maj kl. 23:16 • uge 21

Valgkamp: Ønsker politiet begrænsninger i dansk ytringsfrihed?

Politi vil begrænse ytringsfriheden, mens muslimske mordere vil dræbe Rasmus Paludan

Af Hele.dk14. maj 2019.

Politiets talsmand har sagt i medierne, at politikerne skal overveje at lukke munden på ytringsfriheden. Han er træt af Paludan og siger: "politikerne må på banen og vurdere, om der kan laves om på loven, så det ikke på samme måde som i dag er muligt at ytre sig og demonstrere som Rasmus Paludan gør."

Det er sådan en svag mand taler, og heldigvis er DF og Nye Borgerlige rasende på tumben. Når kriminelle muslimer, og fundamentalistiske muslimer, angriber en lille mand med kasket, så går politiets talsmand med i pøbelens regime og angriber Paludans ytringsfrihed. Det er så skamfuldt at se på.


StripLeif:Com

Ulækkert når politi og muslimer gør fælles front mod ytringsfriheden

Paludans projekt er at anskueliggøre, at Danmark er blevet besat af kriminelle muslimer som giver fanden i ytringsfrihed, som går ind for Sharia, som nedgør kvinder. Muslimer som tilhører en ikke-dansk kultur, fordi de foretrækker at brænde Nørrebro ned fremfor at have dialog i en demokratisk form.

Over hele landet har politiet igen og igen holdt med muslimerne og nægtet at forsvare dansk ytringsfrihed, når Paludan har været ude og snakke med sine vælgere. Igen og igen har Paludan sagt, at politiet er ligeglad med ytringsfriheden.

Nu kan det ikke siges mere tydeligt. Politiets talsmand har sagt det selv. Han vil hellere hjem og æde lammekølle end gøre sit arbejde.

Hvordan kan politiet have den holdning? Udelukkende på grund af justitsministeren. Han er en svag mand. Til Folketingets samråd om ytringsfriheden i Danmark sagde han ligeud:

"Jeg tager stærkt afstand fra Rasmus Paludans cirkus, hvor det kun handler om at provokere og så splid. Jeg har intet til overs for Stram Kurs. De stunts vi har set er usmagelige og tåbelige." Aldeles uværdige ord fra en minister i et samråd. Han taler som en partipolitiker. Uværdigt.

Sådan taler en svag justitsminister som hverken ejer dansk kultur eller dannelse nok til at forstå problemet. Problemet er ikke Rasmus Paludan, problemet er politiet som ikke vil forsvare ytringsfriheden. Politiet som ledes af justitsministeren, selv. Det er problemet.

En dårlig smag i munden når politi og muslimske kriminelle er enige

Den store joker i spillet om danskernes ret til eget land, det er de muslimske fundamentalister. Ifølge PET ønsker de at dræbe Rasmus Paludan.

Jeg håber PET er selvstyrende, og jeg tror på de vil beskytte demokratiet.
Hvis de kan.
Jeg krydser fingre for at PET ikke ledes af hverken politiets talsmand, og heller ikke af justitsministeren.

Der er kræfter i politiet der ser en løsning af problemet med en muslims øjne: Lad os lukke munden på den lille mand med kasket der kæmper for dit Danmark, din ret til at være dansk, din ret til ytringsfrihed, menneskerettigheder. Og de tager fejl, svage politichefer og kriminelle muslimer. Hånd i hånd.

Problemet er at justitsministeren er svag, problemet er at han ikke beskytter danskernes ytringsfrihed med de nødvendige midler: Nedskydning af kriminelle muslimer der sætter en by i brand. Start evt. med gummikugler og voldsomme straffe mod terror-muslimerne.

Din pølsevogn bliver brændt af, dine børn bliver kaldt luder

Sandheden er at dine børn bliver kaldt luder, når du bor med kriminelle muslimer. Din pølsevogn bliver brændt af. Dit solcenter bliver chikaneret af unge muslimer indtil du sælger til deres fætter. Sandheden er at danskerne i hverdagen er røvtrætte af politiets manglende forsvar af de danske værdier.Hele.dk Redaktion StripLeif


HELE:DK er et no-money-no-profit kultursite.

© HELE:DK 2019