Hele Danmark ⊂ Mandag 30. mar. kl. 07:47 ∴ uge 14

Rask efter corona virus med et stærkt immunforsvar

Sådan får du et stærkt immun-forsvar og bliver rask efter corona virus

Af Ambjørn Happy22. marts 2020.

Virus bliver klogere dag og dag. Derfor er det vigtigt at du danner antistoffer så hurtigt som muligt. Hvis du venter et halvt år, står din krop overfor en virus der har trænet sig gennem millioner af menneskekroppe.

Du kan ikke dræbe en virus. Den har ingen krop. Men du kan danne antistoffer, og når dine celler er blevet inficeret med virus kan dine T-lymfocytter slå de syge celler ihjel.

For at give T-lymfocytterne de bedste betingelser for at udrydde aktive virus fra kroppen, kan du overveje at få et stærkere immunsystem.

Dit immunforsvar er afhængig af mindst 3 komponenter.

B-vitaminer skal du købe for at nakke corona

Sundhedsmyndighederne siger du får nok B-vitamin gennem normal kost. Du kan tjekke om det også gælder for dig ved at se på farven på dit tis. Din tis skal være gul, fordi gul er den farve overskydende B-vitamin farver urinen med.

Det er ikke normal kost at være veganer. Du er velkommen til at lade være med at æde kød, men du får B12-vitamin fra kød, æg og ost. Så køb B-vitaminer hvis du er veganer.

B-vitaminer giver stærkt immunforsvar, sunde bryster, kloge hjerner og sunde børn.

Hvis du får mere B-vitamin end din krop har brug for bliver det bare tisset ud igen, fordi B-vitamin er vandopløselig.

C-vitaminer skal du købe for at nakke corona

Undersøgelse fra 2013 viste at du kan halvere forkølelser hvis du tager ekstra C-vitamin. Sundhedsmyndighederne siger det kun gælder hvis du er marathonløber, skiløber eller soldat. Men jeg siger, tag C-vitamin for en sikkerheds skyld.

Hvis du får mere C-vitamin end din krop har brug for tisser du det ud igen, fordi C-vitamin er vandopløselig.

Frugt er fyldt med C-vitamin. Jeg spiser næsten aldrig frugt, fordi jeg foretrækker smagen af bacon. Men der er også C-vitamin i kål og broccoli, bare du ikke koger det.

Kål er godt i salat, og det er broccoli også, men hvis du koger kål og broccoli tager du C-vitaminet ud af grøntsagen fordi C-vitamin er vandopløselig.

Tro at du kan nakke corona, det vil give dig et stærkt immunsystem

Den stærkeste komponent i immunsystemet er vores tro på at vi kan blive raske. Tro på alt det gode i livet. Tro på kærligheden, dig selv, dine elskede, dit liv. Kæmp mod corona. Din tro booster dit immunforsvar med cirka 40%.


Bogland Bøger med sex, gys, erotik og drama.

» Bliv syg nu med corona-virus - hvad gør Sverige?

Bliv syg nu med corona-virus - hvad gør Sverige?

Bliv syg nu mens der er en ledig respirator på intensiv

29. marts 2020.
Af Ambjørn Happy

Bliv syg. Måske kan vi redde vores samfund, hvis vi alle sammen går igennem corona-virus hurtigt. Lad de unge og stærke blive syge, og stil så de gamle i kø for at blive syge hver gang der er en ledig respirator på intensiv.

Hvad gør Sverige ved corona-virus som vi ikke forstår

I Sverige er det de kloge der bestemmer hvordan samfundet skal håndtere corona-virus. Derfor kan de ikke lide politikere. I Danmark er det omvendt, her er det politikerene der bestemmer - uanset hvad kloge folk siger.

Måske er det på tide at vi skifter hest? Lyt noget mere til de kloge, sådan at vores velfærds samfund kan overleve.

Covid-19 har ramt Danmark.Hele Danmark, Ambjørn Happy, fotograf & journalist, djh

Statens Serum Institut, Kåre Mølbak

» Alle skal have corona virus

Alle skal have corona virus

Glem at den går væk: Alle skal have corona virus, siger eksperter

27. marts 2020.
Af Ambjørn Happy

Du kan vælge at få covid-19 hurtigst muligt, eller sidde indendøre og vente på at få den senere. Men alle skal have sygdommen, ligesom forkølelse og influenza. Der er ingen vej udenom.

Derfor er staten uenig med WHO

Derfor forsøger staten heller ikke at stoppe corona epidemien. Den kan ikke stoppes. Årsagen til at de har indespærret en hel nation er udelukkende at vi bliver syge i et langsommere tempo. Dette kaldes afbødning. Vi vil gerne sygehusene kan nå at følge med, men alle vil blive ramt. Også dig, henover tid.

WHO vil teste og isolere folk for at standse virussen, men staten er ikke enig.

'Hvis vi isolerer folk, så skubber vi bare problemet foran os, fordi denne virus er noget som populationen skal igennem før eller siden', mener Kåre Mølbak. Han er overlæge i infektionsepidemiologi og professor ved det sundhedsvidenskabelige fakultet på Københavns Universitet.

Ifølge Kåre Mølbak skal de fleste af os før eller siden smittes med Covid-19. Det er epidemiens lov, siger han til Politiken.
'WHO forestiller sig, at man kan inddæmme smitten, men det mener jeg er totalt passé', siger han.

Flokimmunitet

De fleste af os skal have covid-19 og blive raske igen, fordi så har mange tusinde danskere immunitet mod sygdommen. Vi har flokimmunitet mod forkølelse og influenza, det skal vi også have mod coronavirus.

Hvis du gemmer dig indendøre, så er du med til at udskyde problemet til efteråret hvor så igen hospitalerne risikerer at bryde sammen. Tag den sygdom. Tag den nu. Så er du stærk om en uge, hvis du overlever. Og det gør de fleste.

'Coronavirus er biologi. Ikke politik. Vi kan ikke stoppe coronavirus, men vi kan lægge en plan for hvordan vi redder flest mulige mennesker. Som sådan kan vi ikke stoppe corona. Alle kommer til at få coronavirus', mener Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm.

Jeg er enig. Bliv syg hurtigst muligt, og så kan du måske redde din familie og samfundet. Men hvis du er gammel, så træk et nummer i køen og bliv syg langsomt.

» Medicin fjerner corona virus

Medicin fjerner corona virus

Klorokin kan fjerne corona fra din krop

23. marts 2020.
Af Presse

Folk som er syge på grund af corona-virus, kan blive kureret af et ældgammelt middel mod malaria. Det viser forsøg i blandt andet Frankrig.

Forsøg i Danmark

Hvidovre Hospital har startet forsøg for at dokumentere at klorokin kan redde folk. Medicinen er 80 år gammel. Prisen per dosis er 25 øre når den sælges i ulande, og 40 kroner når den sælges i USA.

Til salg i USA, forbudt på danske apoteker

Den amerikanske præsident frigav medicinen til alle syge i USA sidste uge, og Lægemiddelstyrelsen i Danmark har straks forbudt salget af klorokin til private. Den officielle forklaring er, at man ikke tror på det er sikkert at anvende. Derfor vil man lave forsøg først.

Mere på wikipedia (engelsk).


Hele er et no-money-no-profit medie vi dele nyheder, tanker, drama, sjov og inspiration med hele Danmark. Der er plads til alle i hele Danmark, hele.dk

Model søges i Århus

Freelance journalist Århus Troværdig journalistik med gode nyheder


© Hele 2020
16