Går du i min fakta og laver ballade?

Wallah min fætter, vi er ikke så dovne som du går og tror. Der er meget at lave, især om aftenen.

Min bror Johnny, alaleikum, er blevet gift med min kusine, så nu skal jeg til Malmø og være med til bryllup. Johnny han er en god kristen, så han gør hvad jeg siger, og jeg siger tradition er vigtig, så han bliver muslim nu, det gør han. Min kusine fortjener en muslim, den har hun altid drømt om, fra dengang vi flyttede fra Iran fordi de lukkede min fars videobutik, pyhh fordi den solgte pornofilm!

Se mig ind i øjnene mand – godt – nu glemmer du hvad jeg sagde før, jeg har aldrig sagt det, det er væk, det er støv under profetens badetøfler.

Nå, men så var jeg i fakta i går aftes, og så havde de lukket. Danskersvin, den chef er en danskersvin som bare vil gøre det svært for os indvandrere. Jeg har hver dag gået i fakta klokken 20:30 efter fitness, mand, jeg skal have min protein og jeg gider ikke æde det lort de sælger i centret, alt for dyrt, det er kun hvide kartofler der køber det lort.

Ærter, mælk, havregryn, det med stolthed jeg siger, dansk landbrug har bygget mine muskler op! Hen over skulderne, se her, på ryggen, prøv lige og tjek ud mand, og så skulle du bare se hvad jeg i bukserne, ha. Nej, jeg laver sjov mand, du tror da ikke jeg er bøsse, din danskersvin.

Så jeg går ind i fakta, men døren er låst! Onsdag aften 20:30, døren er låst! Ja undskyld mig, jeg blev helt overrasket, den plejer at være åben den dør. Fucking danskersvin, hvorhenne skal jeg nu købe min protein, fucking røvhuller.

Og så siger manden – fordi døren gik lidt i stykker og jeg hjalp ham med at samle glasskår op fra den rådne danske dør – så siger han, wallah det er sandt min fætter, så siger han: “Det er fordi sådan nogen som dig laver ballade hver aften, så nu lukker vi butikken klokken 18”.

What! Hvem er det, er det dig! Er det dig der går i min fakta og laver ballade, kom så skal jeg lære dig noget, kom her din danskersvin, du skal ikke komme her og lukke min fakta butik. Danskersvin!

Omar Mand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *