Jeg hader klimaet og dem der siger soya gi’r brystkræft

Jeg er bange for klimaet. Det opfører sig helt tosset, og det går ud over isbjørnen – men også på det personlige plan. Der er snart ikke noget ved at flyve sydpå og holde sommerferie.

Endelig skal man forkæle sig selv lidt efter flere måneders arbejde i kommunen, og så kommer man hjem og naboen er solbrændt, og alle hans børn render rundt i baggården og leger med Kirstines cykel vi glemte at sætte ned i kælderen.

Jeg kender ham fra jobcentret! Sådan en nasser! Han er arbejdsløs, og nyder frugterne af de stigende temperaturer og kører gratis rundt på vores cykel.

Men vi andre, vi bare knokler og betaler skat, og vi må vente på den ny Tesla, og de polske håndværkere har lavet forkert fald på gulvet i det ny badeværelse, og eksperterne siger soya giver brystkræft, og min pension steg kun 100.000 sidste år på grund af de lave aktiekurser, og Søren Nusergøj vil kun gå i kjoler, hans egne, og nu skal vi nok selv betale for hans kønsskifteoperation fordi alle de fattige ikke gider arbejde og bruger hospitalerne alt for meget,
– og vi kommer hjem fra Italien, helt blege! Pinligt.

Jeg hader den snak om klimaet, hvorfor er der ikke nogen der gør noget ved det?

Dorthe Anna Soyasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *